Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miro Jaroš dohnal „nevestu“ Heribanovú k slzám!

Miro Jaroš a Tamara Heribanová Zobraziť galériu (10)
Miro Jaroš a Tamara Heribanová

BRATISLAVA – Zahral to na emócie! Spevák Miro Jaroš (30) sa rozhodol pre spoluprácu s dcérou známej moderátorky Aleny Heribanovej (53) Tamarou (23). Výsledok? Skončila so slzami v očiach.

Ku skladbe s názvom Čierne písmená nakrúcal Miro Jaroš počas uplynulého víkendu videoklip. Už z názvu vyplýva, že tento hudobný počin nie je pozitívne ladený. „Pesnička je o emóciách, živote a nádeji, že po čiernom dni prídu lepšie časy. Táto skladba je moja najosobnejšia a napísal som ju v čase, keď som prežíval depresie,“ prezradil nám Jaroš.

Na vzniku nového klipu sa spevák nepodieľal iba po speváckej stránke. Zasadol si do režisérskeho kresla a dokonca napísal aj scenár. „Presne som vedel, čo tam chcem mať,“ vysvetľuje dôvod, prečo si vzal celú tvorbu do vlastných rúk.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, v klipe sa objaví mnoho zaujímavých postáv. Napríklad mladá vdova, stará Číňanka, transvestita, dvojičky, či opustená plačúca nevesta, ktorej ušiel ženích. Tú stvárnila Tamara Heribanová. „Svoju rolu zahrala skvele a patrí k najemotívnejším momentom klipu,“ prezradil nám spevák.

A keďže sú topky.sk všade tam, kde sa deje niečo zaujímavé, nemohli sme chýbať ani pri nakrúcaní videoklipu. A dokonca sme si v ňom aj zahrali. Náš fotograf Peter Frolo si strihol rolu fotoreportéra, ktorý chce získať čo najlepší snímok plačúcej nevesty.

Zábery z nakrúcania nájdete v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu