Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mokrý a riaditeľ Markízy Mika: Po vyhadzove opäť ruka v ruke! Čo je to za frašku?!

Juraj Mokrý a Váslav Mika Zobraziť galériu (3)
Juraj Mokrý a Váslav Mika

BRATISLAVA – Hollywoodske úsmevy a podávanie rúk pred kamerami a fotografmi! Tak takúto „šaškáreň“ predviedli na nedávnej spoločenskej akcii bývalý markizák z Počasia Juraj Mokrý (31) a riaditeľ televízie Markíza Václav Mika (45). A to všetko potom, ako moderátora vykopli z jeho relácie. Bola to len slušnosť, alebo išlo o dobre zahrané divadlo?

Zabávač Juraj Mokrý skončil s Počasím pred viac ako dvomi týždňami. Podľa našich informácií bola dôvodom ukončenia spolupráce nespokojnosť manažmentu. A Mokrý to vtedy neniesol najľahšie. „Som chorý baran v stáde. Najslabší plod prvý padne zo stromu, tak i ja,“ znelo jeho stanovisko.

Ani nie týždeň po vyhadzove sa stretol moderátor Juraj Mokrý v spoločnosti s mužom, ktorý mal posledné slovo v otázke vyškrtnutia jeho programu z vysielacej štruktúry - generálnym riaditeľom Markízy Václavom Mikom. Obaja sa zrazu tvárili, akoby sa nič nedialo. Pred fotografmi a kameramanmi strúhali jeden úsmev za druhým. Veľkodušne sa potľapkávali a podávali si ruky. Prítomní len krútili hlavami a kládli si otázku, či to bola iba slušnosť, alebo len výborne zahrané divadlo.

Topky.sk túto otázku položili aj Jurajovi Mokrému. „Oslovil som ho ja a stiahol k sebe, že nech sa odfotí aj so mnou,“ prezradil nám Mokrý. Týmto gestom chcel zrejme naznačiť, že by mu mohla Markíza ešte niečo pracovné prihrať. Rysuje sa mu totiž herecká účasť v Ordinácii v ružovej záhrade.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu