Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Legendárny Colombo: Toto si nezaslúžil! Chce ho ošklbať!

Peter Falk
Peter Falk

BRATISLAVA - Rodina 81-ročného Petra Falka, predstaviteľa poručíka Colomba, začala boj o jeho majetok. Hercova manželka Shera Falk sa súdnou cestou snaží zastaviť snahy jeho adoptívnej dcéry o získanie správy nad Falkovým majetkom.

Podľa nej nikdy nemali dobré vzťahy. Shera Falk podala žiadosť na súd v utorok, týždeň pred prvým pojednávaním o žiadosti jej adoptívnej dcéry Catherine. Tá s na súd obrátila 12. decembra so žiadosťou o získanie správy nad otcovým majetkom, pretože podľa nej mu Alzheimerova choroba spôsobila demenciu, nie je schopný starať sa o svoje veci a ľahko sa môže stať objektom podvodu.

Podľa materiálov manželky, ktorá je s Falkom už 32 rokov, súd "nesmie urobiť zásadné kroky na odňatie Petrových práv pod maskou poručníctva". Ako ďalej uviedla, ak je to skutočne potrebné, mala by sa stať manželovou poručníčkou ona. Pojednávanie v jej prípade sa uskutoční budúci mesiac.

Peter Falk sa narodil v New Yorku v roku 1927 a svoju hereckú kariéru začal na Broadway, kde rýchlo pritiahol pozornosť hollywoodskych štúdií. Dva razy ho nominovali na Oscara - raz za úlohu gangstra v snímke Murder Inc (1960) a druhý raz za rolu vo filme Pocketful of Miracles (1961).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu