Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrycovci: Prvýkrát od smrti syna Huga v spoločnosti!

Manželia Hrycovci Zobraziť galériu (6)
Manželia Hrycovci

BRATISLAVA – Život ide ďalej! To si zrejme povedali herec Andy Hryc (59) spolu s manželkou Veronikou. Včera večer sa totižto prvýkrát od smrti svojho syna Huga († 22), ktorý tragicky zahynul pred mesiacom pri dopravnej nehode, objavili spolu v spoločnosti.

Nedali si ujsť premiéru filmu Tango s komármi, kde Andy Hryc účinkuje. Hoci obaja prežívajú bezpochyby najťažšie obdobie v živote, dokázali včera potlačiť smútok a prišli si pozrieť niekoľkomesačný výsledok spolupráce skvelých hercov. Po premiére nasledovala afterpárty, na ktorej sa z pochopiteľných príčin manželia nezúčastnili.

Len pred mesiacom - deň pred Štedrým večerom, pochovali svojho jediného syna Huga, ktorý tragicky zahynul pri dopravnej nehode spolu s kamarátom Jakubom Karasom († 22). Chlapci narazili vozidlom do stĺpu verejného osvetlenia v bratislavskej mestskej časti Lamač. Pri náraze utrpeli smrteľné zranenia, ktorým obaja podľahli. Jakuba Karasa pochovali 2. januára.

 

VIDEO: Takto to vyzeralo na premiére filmu Tango s komármi.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu