Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Fialová tromfla Studenkovú: Nemala nohavičky... A Kramárovi ukázala holý zadok!

Takto to vyzeralo na nakrúcaní Marcinovej talkšou. Zobraziť galériu (7)
Takto to vyzeralo na nakrúcaní Marcinovej talkšou.

BRATISLAVA – Fialová bola prvá! Šou Petra Marcina s názvom Chodili sme spolu neodštartovala Zdena Studenková (54) s Jozefom Vajdom (53), ale Zuzana Fialová (34). Tá totiž Marošovi Kramárovi (49) ukázala holý zadok!

Zuzana Fialová bola druhá v poradí, ktorú si Peter Marcin pozval do svojej novej talkšou. Jej historky však boli také zaujímavé, že ste včera v premiérovej časti videli práve ju! V nej vyrozprávala pikantný príbeh. Ten sa odohral počas divadelného predstavenia.

Zuzana hrala s lámačom ženských sŕdc Marošom Kramárom. A bola taká odvážna, že na scénu vyšla bez nohavičiek. „Mala som na sebe také biele nádherné šaty a kostymérka mi hovorí: Zuzka, máš čierne nohavičky, presvitá ti to spod tých šiat. Daj si to dole,“ vysvetlila Zuzana. Keďže na scéne mala zomrieť, súhlasila.

Keď však na javisku zomrela a Maroš ju začal po scéne nosiť na rukách, zvyšní „žialiaci“ herci sa Zuzane tak zavesili na šaty, že jej ich vyzliekli. „Na to zostal Kramárovi pred očami holý zadok. Zachoval sa duchaprítomne: pustil ma a šľahol o zem,“ zaspomínala. Zuzana nakoniec zostala na scéne sama a nahá, keďže ostatní herci so smiechom ušli z javiska.

A aby si Zuzana pripomenula atmosféru tohto divadelného predstavenia, nechala sa aj v šou nosiť na rukách. Vyskúšali si to s ňou Peter Marcin, aj jej spolužiak Marcel Ochránek. Fotografie z nakrúcania si môžete pozrieť v našej GALÉRII!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu