Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Banášová: Otcovi darovala milión korún!

Adela Banášová a jej otec Jozef. Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová a jej otec Jozef.

BRATISLAVA – V rodine Banášovcov boli tento rok bohaté Vianoce. Najvychytenejšia moderátorka na Slovensku Adela Banášová (28) darovala svojmu otcovi Jozefovi (59) balík peňazí.

Populárna tvár televíznej obrazovky sa počas nedávno skončených sviatkov pokoja nedala zahanbiť. Minimálne, čo sa originality darčekov týka. Ako totiž topky.sk zistili, Adela dala svojmu otcovi pod stromček nevšedný balíček. Ten obsahoval rovný milión korún (33 193.92 EUR). 

Ak by ste si však mysleli, že v rodine Banášovcov nevedia, čo s peniazmi, mýlili by ste sa. „Boli to skartované bankovky, ktoré sa už stiahli z obehu,“ prezradila s úsmevom Adela. Nevšedný balíček získala od guvernéra Národnej Banky Slovenska  Ivana Šramka, ktorý sa krátko pred sviatkami zúčastnil ako hosť rannej šou Fun rádia. 

Zaujímavé na celej situácii je, že krátko potom, ako Jozef Banáš darček rozbalil, zostal prekvapený. „Dve minúty predtým mi dal totiž to isté,“ dozvedáme sa od Adely. Ako sa teda môžeme presvedčiť, v rodine Banášovcov rozhodne nechýba zmysel pre humor ani počas Vianoc.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu