Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Pohreb Hugovho kamaráta Jakuba: Hrycovci neprišli!

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA – Na poslednej rozlúčke neboli! Pohreb tragicky zosnulého Jakuba Karasa († 22), ktorý zahynul pri automobilovej nehode spolu so synom známeho herca Andyho Hryca (59)- Hugom(† 22), sa konal včera o 14.45 hod v bratislavskom krematóriu za účasti rodiny a priateľov.Hrycovci sa však piatkového pohrebu nezúčastnili.

Hugo Hryc i Jakub Karas na mieste podľahli smrteľným zraneniam, ktoré utŕžili pri dopravnej autonehode 21. decembra 2008, keď narazili vozidlom do stĺpu verejného osvetlenia v bratislavskej mestskej časti Lamač.

Syna známeho herca Huga, pochovali dva dni po nehode, a to deň pred Štedrým večerom. Na rozdiel od Hugovho pohrebu, ktorý rodina Hrycovcov urobila v tajnosti a zúčastnili sa ho iba otec, matka, sestra a teta, Jakubov pohreb bol verejný a rozlúčiť sa s ním, okrem rodiny prišlo veľké množstvo kamarátov a spolužiakov. Pohreb prebiehal v tichosti, za sprievodu hudby, bez akejkoľvek smútočnej reči.

Hoci sa Karasovci vraj zúčastnili aspoň Hugovho karu, ktorý sa konal v istom bratislavskom podniku, a s Hrycovcami si vtedy navzájom kondolovali a nič nevyčítali, napriek tomu sa Jakubovho pohrebu nezúčastnili. Zrejme nenazbierali toľko síl, aby sa prišli rozlúčiť s človekom, ktorý im chtiac-nechtiac zobral milovaného syna.

Jedným z dôvodov prečo Karasovci svojho syna pochovali až druhý deň po novom roku, je zrejme pitva, ktorú kvôli vyšetrovaniu príčin nehody musela polícia vykonať, keďže Jakub havarované auto šoféroval.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu