Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Záhadné: Smrť Huga Hryca "pred zrakmi" otca a sestry!

Miesto nehody a v pozadí bilboard. Zobraziť galériu (12)
Miesto nehody a v pozadí bilboard.

BRATISLAVA – Naháňa to hrôzu! Iba pár krokov od miesta nehody, kde zahynul Hugo Hryc († 22), sa nachádza bilboard muzikálu s názvom Producenti. Práve na ňom spolupracoval Andy Hryc (59) s dcérou Wandou a synom Hugom. Je to osud alebo náhoda? Zaujímavé totiž je, že sa tento reklamný pútač už z ulíc Bratislavy skoro úplne vytratil.

Je to všetko zvláštne! Pre ľudí, ktorí sa zaoberajú vecami medzi nebom a zemou, priniesla smrť Huga Hryca mnoho otáznikov. Súvisia jednak s jeho chorobou, ale aj s miestom nehody.

„Paradoxom je, že k nehode došlo pod bilboardom muzikálu Producenti, na ktorom pracovala jeho rodina. V meste ich už takmer nevidno,“ zamyslel sa človek, ktorý si túto zvláštnosť všimol. Hugo s Wandou sa totiž venovali producentskej stránke muzikálu, ich otec Andy Hryc ho režíroval. Na Hugovu smrť sa nakoniec z plagátu okrem otca a sestry pozerali predstavitelia hlavných úloh ako Marián Labuda, či Kristína Farkašová. 

V súvislosti s tragédiou je smutné, že Hugo zomrel práve v čase, keď mu lekári oznamovali pozitívne výsledky. Dokonca mu vraj iba pár dní pred tragickou nehodou potvrdili jeho víťazstvo nad zákernou chorobou - rakovinou semenníkov. Smrti žiaľ neunikol. Osud totiž rozhodol, že plameň sviečky jeho života musí byť sfúknutý v mladom veku 22 rokov. 

Doplatil na svoju vášeň - adrenalínové „bláznenie“ sa s autom. S kamarátmi si často užíval rýchlu a nebezpečnú jazdu. A to sa mu vypomstilo. Minulý víkend zahynul pri tragickej nehode vo vysokej rýchlosti s kamarátom Jakubom Karasom. Ten údajne vozidlo šoféroval.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu