Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pohreb Hrycovho kamaráta Jakuba Karasa: Dnes mu povedia posledné zbohom!

BRATISLAVA – Po tajnom pohrebe Huga Hryca († 22) sa dnes rodina a priatelia rozlúčia aj s jeho kamarátom Jakubom Karasom († 22).

Pohreb mladíka, ktorý zahynul pri tragickej autonehode spolu so synom herca Andyho Hryca (59), je podľa našich informácií naplánovaný na dnes a mal by sa konať v bratislavskom krematóriu v poobedňajších hodinách.

Hugo Hryc, syn herca a režiséra Andyho Hryca a brat producentky Wandy Hrycovej (30) zahynul spolu s kamarátom Jakubom Karasom pri dopravnej autonehode 21. decembra 2008, keď narazili vozidlom do stĺpu verejného osvetlenia v bratislavskej mestskej časti Lamač.

Hugo Hryc už niekoľko mesiacov bojoval s rakovinou semenníkov, podstúpil operáciu i chemoterapiu. A do povedomia sa dostal najmä tým, že o svojej chorobe rozprával aj s médiami a takto verejne s ňou bojoval. Hoci údajne nad rakovinou zvíťazil, smrť si ho i napriek tomu našla.

Hugo Hryc mal tajný pohreb tesne pred Štedrým dňom, kedy ho pochovala jeho rodina v bratislavskom krematóriu. Na poslednej rozlúčke sa tak zúčastnili len jeho najbližší - mama, otec, sestra a teta. Po pohrebe sa konala posledná rozlúčka v jednom z bratislavských podnikov. Dôvod, prečo obrad prebiehal v tichosti, je zrejme ten, že si rodina neželala, aby sa táto udalosť medializovala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu