Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tlučková a Skrúcaný: Opäť spolu! Máme dôkaz!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA – Problémy hodili za hlavu! Od rozvodu Zuzany Tlučkovej (46) a Štefana Skrúcaného (48) neubehol ani rok. Prominentní exmanželia si k sebe prekvapivo znovu našli cestu.

To, čo predpokladal len málokto je realitou. Dvojici Tlučková – Skrúcaný to opäť klape! Aspoň pred divákmi. Topky totiž zistili, že bývalý manželský pár spojila práve televízia. Iniciatíva v tomto smere vzišla od nežnejšej polovičky.

Známa herečka prijala pozvanie do relácie Takí sme boli a vo vysielaní Jednotky sa objaví v polovici januára. Ako hostka si mohla vybrať, s kým si v talkšou Milana Kňažka spoločne zaspomína na časy dávno minulé.

Rozhodne nečakané však bolo, keď do programu pozvala aj Štefana Skrúcaného. Ten už dlhší čas žije s markizáčkou Dominikou Lukáčovou, údajne kvôli ktorej ich manželstvo stroskotalo. To však Tlučková zrejme rozdýchala.

„Išlo o veľmi príjemné a kultivované stretnutie dvoch ľudí, bez výčitiek, bez „prepierania“ spoločnej súkromnej minulosti. Toto ani nebolo cieľom tvorcov,“ povedala topkám hovorkyňa Slovenskej televízie Želmíra Habánová. Tlučková sa so Skrúcaným bavili o ich kariére a rozprávali tiež historky z vysokej školy.

Nuž, ktovie. Možno aj toto malé gesto je iskierkou nádeje, že manželstvo, ktoré po vyše dvadsiatich rokoch skrachovalo, môže dostať druhú šancu. Veď ako sa hovorí – nikdy nehovor nikdy. A nikdy nie je neskoro... 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu