Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Priateľky Tlučková a Sládečková: Opäť zadané!

Zobraziť galériu (14)

BRATISLAVA – Dámy už samotou netrpia! Markizácky sitcom Priateľky pokračuje a v týchto dňoch sa začalo opäť nakrúcať. Zuzana Tlučková (46) alias Kamila a Marta Sládečková (50) ako Denisa už nie sú samé, ale žijú s partnermi. V seriáli divákov čaká okrem tejto novinky aj niekoľko ďalších zmien. Topky.sk vám ich prezradia.

Markizácky seriál Priateľky sa začal opäť nakrúcať. Po niekoľkomesačnej pauze už herci zarezávajú v štúdiu. Tentokrát sa však sitcom vyrába v novom štúdiu a k bytu Kamily, bytu Denisy a kaderníctvu pribudla aj kulisa ulice a reštaurácie.

Zuzana Tlučková alias Kamila, ako aj Marta Sládečková alias Denisa budú opäť zadané. Obe dámy už žijú s partnermi. Pre Topky.sk Zuzka Tkučková prezradila: „Vrátim sa k svojmu exmanželovi Paľovi, ktorého hrá Pavol Topoľský.“ Ani jej priateľka Marta Sládečková, ktorá hrá v seriáli Denisu, neostane sama. Jej partnerom bude Talian Vincenzo, ktorého hrá Ivo Gogál . Do sitcomu pribudne aj nová postava - Aneta Sekáčová, ktorú stvárni Zuzana Porubjaková. Tá si vo Viktorovom kaderníctve otvorí nechtové štúdio a už od začiatku si „skočia“ s Denisou do vlasov .

Do deja Priateliek vstúpi aj Robo, syn Paľa a Kamily, ktorého hrá Radoslav Gažo. Nebude chýbať ani excentrická babička Mary v podaní Márie Kráľovičovej. Topky.sk sa jej spýtali, či aj ona netúži ako jej kolegyne mať v seriáli priateľa. „Prečo nie, bolo by to zaujímavé,“ netajila herečka. Naopak, sitcom opustila postava Vanesky, ktorá bola vnučkou Denisy. Tá odcestovala za mamou do Ameriky. Hrala ju Vanessa Šarkozyová, dcéra známeho muzikantského páru Cigánskych diablov, ktorej herecký výkon sa údajne nepozdával režisérovi. Zmena nastala aj na tomto poste a novým režisérom sitcomu je Pavol Korec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu