Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásavica Kelly Brook miluje vyzliekanie a sexy bikiny

Zobraziť galériu (8)

LONDÝN - Jedna z najznámejších britských modeliek dokonale ovláda tajomstvo úspechu v mužskom svete. V prípade Kelly Brook totiž úplne stačí odhaliť zvodné krivky v sexy bikinách v tom správnom pánskom magazíne. Požadovaný efekt sa dostaví okamžite!

Novembrové vydanie časopisu J rozhodne poteší všetkých obdivovateľov ženského sexepílu. Séria horúcich záberov, na ktorých Kelly pózuje v miniatúrnych kúskoch plážovej módy je i tentokrát hotovou pastvou pre oči.

Supermodelka sa vďaka pôsobeniu v šoubiznise veľmi rýchlo naučila, ako pritiahnuť pozornosť všetkých mužov. S odhaľovaním svojho ukážkového tela nemá najmenší problém, a preto sa v decembri roku 2000 v hre Eye Contact (Očný kontakt) neváhala zhostiť úlohy striptérky. Všetky predstavenia boli okamžite vypredané, ľudia v ošiali neustále kupovali lístky. Kelly totiž v božskom finále zhodila i posledný kúsok oblečenia a divákom sa predviedla v Evinom rúchu.

28-ročná kráska sa netají slabosťou pre atraktívnych mužov. Pre denník The Sun nedávno prezradila: "Potrebujem niekoho zábavného, dobrého v posteli, pekného. Vlastne, pekný úplne stačí. Momentálne som naozaj povrchná." Kelly takisto priznala, že i súčasný priateľ a anglický rugbista Danny Cipriani ju upútal predovšetkým svojim dobre stavaným telom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu