Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rochnyakov koniec: Takto bude vyzerať na mediálnom cintoríne!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (7)
Paviel Rochnyak

BRATISLAVA – Plavovlasý delfín sa vo vodách šoubiznisu dlho neohrial! Prominentný kaderník Paviel Rochnyak (23) sa bude musieť už čoskoro zmieriť s televíznym dôchodkom. V Markíze sa pošuškáva, že nízka sledovanosť odsúdila jeho šou na zánik.

Štyri týždne a dosť! Rýchlejší odchod z televíznej obrazovky si Paviel Rochnyak asi ani nevedel predstaviť. Fantázia mu však už v relácii Aha - dvaja v tom! pracovala na plné obrátky, keď sa pohrával s myšlienkou, ako by chcel vyzerať v rakve. No vtedy zrejme netušil, že ho čoskoro čaká televízny „pohreb“ .

„Takže, urobte mi melír, mejkap, potom taká trošku špirálka,“ nadšene si predstavoval svoju „truhlovú vizáž“ Paviel. „A bývajú také, že tieto truhle aj s kamienkami alebo diamantíky?“ horúčkovito sa zaujímal v jednej z epizód.

A urobil dobre! Na čiernom zozname programov, ktoré na Markíze s najväčšou pravdepodobnosťou v januári neuvidíme, sa ocitla aj táto relácia. Problémy so sledovanosťou mala už od začiatku. Ani jednu časť si totiž nepozrelo viac ako pol milióna divákov. A takéto čísla nie sú v hlavnom vysielacom čase v Záhorskej Bystrici prípustné. „TV Markíza odvysiela plánovaný počet epizód. Pokračovanie formátu sa v súčasnosti vyhodnocuje,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu