Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Erika, pozor! Sexica Cifrová ti zaútočila na chlapa!

Okolo Barkolovej priateľa sa motala playmate Cifrová. Zobraziť galériu (9)
Okolo Barkolovej priateľa sa motala playmate Cifrová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Musí si ho strážiť! Erika Barkolová (31) takmer na každú akciu privedie aj svojho priateľa Rada (29). A už ho zaregistrovali aj iné „cice“. Dokonca sa okolo neho točila už aj playmate Eva Cifrová!

Erika Barkolová chodí s priateľom Radom niečo vyše dvoch rokov. Zatiaľ si ho však „poistila“ iba fingovanou svadbou, keď nafotili snímky pre katalóg svadobných šiat. To však žiadne baby v Radovom okolí nezastaví!

To, že sa okolo neho točia krásne ženy, nám potvrdila aj samotná Erika. „Rado vyzerá veľmi dobre, je galantný a má charizmu. Chápem, že baby po ňom idú,“ povedala nám moderátorka Črepín s hviezdičkou.

Zdá sa teda, že Erika je s obdivovateľkami svojho priateľa zmierená. Alebo nie?! „Jasné, že mi to prekáža. Som žiarlivá, tak nech si dievčatá dávajú pozor,“ tak trochu výhražne povedala Erika. V tom prípade zrejme nie je vôbec nadšená, že na nedávnej akcii sa okolo Rada motala playmate Eva Cifrová.

Pri tej totiž každý chlap vie, čo skrýva pod šatami, keďže svoje vnady už mnohokrát ukázala aj verejne. „Eva mi až tak neprekáža, lebo ju poznám. Skôr mi vadia neznáme dievčatá, čo po Radovi hádžu očkom,“ prezradila nám Erika. Snáď jej teda nakoniec priateľa neodláka kamarátka, ktorej momentálne verí!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu