Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Módny hit od Victorie Beckham: Šaty na záchod!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Tak dlho to držíte, zvierače vám čochvíľa povolia a keď konečne dobehnete na toaletu, nohavice nie a nie stiahnuť. Presne takéto nepríjemné situácie sa vďaka Victorii Beckham stanú pre dámy čoskoro minulosťou!

Niekdajšia členka Spice Girls nedávno uviedla svoju druhú kolekciu dámskeho oblečenia a odhalila najdôležitejšie prvky, ktoré v každom outfite zaručene nemôžu chýbať. Victoria tentoraz stavila na pocit absolútneho pohodlia a každý jeden kúsok šiat na sebe svedomito odskúšala.

Inšpiráciou pre trendové odevy, ktoré dokonale sadnú, boli Victorii vlastné fotografie. Podľa jej slov sa v minulosti často stávalo, že si pri pohľade na zábery svojej útlej postavy povedala: "Ejha, prsia mám zasa až okolo krku!" Dôvodom bol poväčšine nesprávny strih korzetu, ktorý nebol dosť vysoký a zvršok následne pôsobil príliš krátkym dojmom.

Jednoznačne najdômyselnejšiu vychytávku tejto úspešnej módnej návrhárky predstavuje zips. Victoria pri vytváraní svojich kreácií používa zásadne len obojstranné zipsy, ktoré ženám výrazne uľahčujú náročný proces obliekania. S obojstranným zipsom je totiž možné šaty prevliecť cez hlavu alebo do nich jednoducho vhupnúť. Vykonanie biologickej potreby na záchode sa tak podľa invenčnej dizajnérky v okamihu stane hračkou.

Módna ikona sa pochválila aj tým, že členstvo v skupine Spice Girls jej presadenie sa na trhu v oblasti dámskej konfekcie vôbec neuľahčilo, práve naopak. Na ťažké začiatky sa Victoria posťažovala denníku The Times: "Pôsobenie v Spice Girls mi zatvorilo všetky dvere, na ktoré som potom musela doslova trieskať."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na
tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu