Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hablovičová: Kašle na Rasťa!

Z párty odchádzala v dobrej nálade a s úsmevom. Zobraziť galériu (9)
Z párty odchádzala v dobrej nálade a s úsmevom.

BRATISLAVA – Dala prednosť žúrovaniu! Lucia Hablovičová (30) si namiesto trávenia posledných voľných chvíľ s priateľom Rasťom Žitným (31) vybrala radšej zábavu. Krátko pred odletom do juhoafrického Johannesburgu sa do noci vrtela vo víre tanca. A markizácky moderátor? Spal sladko doma.

Šéfka súťaže krásy Miss Slovensko Lucia Hablovičová odletela v sobotu na viac ako týždeň do Afriky za najkrajšou Slovenkou roku 2008 Editou Krešákovou. Vrcholí tam totiž súťaž Miss World. Už tak zaneprázdnená Lucia však pred odletom paradoxne nevenovala svoj voľný čas Rasťovi Žitnému, ale zábave. V noci zo štvrtka na piatok žúrovala v bratislavskom podniku zhruba do pol druhej ráno na mikulášskej párty. A to mala podľa našich informácií pôvodne odlietať už v piatok.

Z večierka ju šofér zaviezol domov do jej bytu neďaleko centra mesta. Jej priateľ zatiaľ sladko spal vo svojom dome v Malinove. Ako sme pred časom informovali, v ich vzťahu vraj nie je všetko v poriadku. Dôkazom môže byť aj tento prípad. Dokonca aj nedávno, keď Rasťo Žitný odchádzal z liečebne v Kováčovej, pre neho neprišla. Odvoz zabezpčeil manžel markizáckej hovorkyne Oľgy Dúbravskej Jozef.

Lucia však napriek všetkému skalopevne tvrdí, že je medzi nimi všetko v poriadku a špekulácie jej okolia o tom, že s Rasťom fungujú len na zotrvačnosť, popiera. „Je mi to smiešne. O mojom vzťahu nemá nikto informácie,“ znela pred pár dňami odpoveď k tejto téme. Na otázky týkajúce sa jej štvrtkového nočného žúrovania nereagovala.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu