Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hablovičovej tajomstvo: Keď Rasťo bojoval o život, ona sa slnila pri jazere s Palonderom!

Marcel Palonder, Rasťo Žitný a Lucia Hablovičová. Zobraziť galériu (12)
Marcel Palonder, Rasťo Žitný a Lucia Hablovičová.

BRATISLAVA – Útechu hľadala u známeho speváka! Topky.sk odhalili, že Lucia Hablovičová (31) si v čase, keď jej priateľ Rasťo Žitný (31) zápasil o prežitie a „pendloval“ medzi bratislavskými Kramármi a Kováčovou, užívala voľné chvíle s hudobníkom Marcelom Palonderom (44).

Lucia Hablovičová zaháňala myšlienky na trápenie spojené s nehodou jej partnera Rasťa Žitného trochu netradičným spôsobom - prostredníctvom speváka Marcela Palondera. V mediálnych kruhoch sa totiž začína čoraz častejšie pošepkávať, že sú si spolu až nápadne blízki. Spoločné stretnutia, či večerné výjazdy do ulíc hlavného mesta... Toto všetko už spolu stihli absolvovať. A tým sa zoznam ich aktivít nekončí. 

Zistili sme, že sa v lete dokonca chodievali slniť k jazeru v susednom Rakúsku. „Ja sa nekúpem. Ak tak, iba v mori,“ reagovala Lucia Hablovičová, keď sme sa jej spýtali, či si spolu zaplávali vo vode. V momente, ako sme ju  upozornili, že naše slová nemusí brať až tak doslova, letné opaľovanie priznala. 

„Nepopieram to. Bol to normálny kamarátsky výlet. Rovnako ako niekoľko ďalších. Neboli sme tam sami,“ bráni sa šéfka súťaže Miss Slovensko akýmkoľvek spojitostiam s Marcelom Palonderom, ktoré by presahovali rámec kamarátstva. A mala potrebu nás ubezpečiť ďalšími argumentmi hovoriacimi v neprospech prípadného romániku. „Keby medzi nami niečo bolo, nechodili by sme do Rakúska, kam chodí veľa Slovákov,“ znejú jej slová.

Lucii Hablovičovej teda nepomáhali v najťažších chvíľach iba rady psychológa či lieky, ale aj spoločnosť Marcela Palondera. Jeho prítomnosť dokonca vyhľadáva dodnes. „Stretávam sa s ním rovnako intenzívne ako v lete,“ priznáva tmavovláska, no vzápätí popiera, že by medzi nimi bolo niečo viac: „Sú to len dohady a vykonštruované kauzy.“

Netreba však zabúdať, že práve v období, keď jeden druhému venovali až príliš veľkú pozornosť, skrachoval Marcelovi Palonderovi vzťah s priateľkou – speváčkou Anitou Soul. Definitívny koniec oficiálne priznali aj pred verejnosťou začiatkom októbra. To, či má na stroskotaní ich lásky podiel aj hudobníkove stretávanie sa s Luciou, zrejme vedia iba oni traja.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu