Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krajcer, Skrúcaný a Bičan: Odviazali sa so zajačikmi!

Páni sa zabávali. Zobraziť galériu (12)
Páni sa zabávali.

BRATISLAVA – Vedia si to zariadiť! Svoje polovičky včera nechali doma a užívali si spoločnosť sexi žien. Známi muži nášho šoubiznisu Daniel Krajcer (38), Andrej Bičan (33) a Štefan Skrúcaný (49) dostali v predstihu mikulášske darčeky pre pánov.

Ako hovoria nepísané pravidlá, kde sa vyskytuje množstvo Playboy zajačikov, priateľky či manželky zostávajú doma. Tým sa riadili aj spomínaní páni, pričom si užívali plnými dúškami pohľady na sexi slečny.

„Kde inde by mali byť nadštandardne krásne dievčatá, ak nie tu,“ povedal pre topky.sk Štefan Skrúcaný, ktorý akciu moderoval. Počas večera mu asistovali dve dámy. Jedna v anjelskom a druhá v čertovskom kostýme. Dokonca si s nimi zapózoval aj pred našim objektívnom. „Priateľka zostala doma. Bol som tam totiž pracovne a nemal by som možnosť venovať sa jej,“ dozvedáme sa od zabávača.

A podobne si to zariadil aj Andrej Bičan. „Myslím si, že na takéto akcie by sme mali manželky nechávať doma. Malo by to byť čisto o tých mužoch a pekných ženách,“ prezradil moderátor, ktorý si spoločnosť sexi dievčat maximálne užíval. Dôkazom sú aj jeho pohľady na prsia jednej z hostesiek. „Cítil som sa ako zakladateľ Playboya Hugh Hefner vo svojej vile, kde má plno zajačikov a ani nevie, ako sa všetky volajú,“ povedal s úsmevom ženatý Bičan. Zároveň však podotkol, že najväčšie množstvo vizuálnej krásy sa mu dostáva doma od manželky.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu