Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žitný: S dnešným vypočúvaním súhlasil, ale nakoniec... Zostal ticho!

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (6)
Rasťo Žitný

BRATISLAVA - Niečo tu nehrá! Moderátora Rasťa Žitného (31) dnes chcela vypočuť polícia v rehabilitačnom ústave v Kováčovej. S výsluchom vraj súhlasil. Keď však prišlo na lámanie chleba, nebol schopný vypovedať.

Žitný podľa slov jeho advokáta Ladislava Kuruca s výsluchom súhlasil aj napriek tomu, že mu to lekári vzhľadom na prebiehajúcu liečbu a zdravotný stav neodporúčali.

Moderátor sa oboznámil s uzneseniami, ale vzhľadom na nutnosť ďalšej operácie ako aj to, že stále berie antidepresíva, nebol momentálne schopný k veci vypovedať. „Hneď, ako mu to zdravotný stav dovolí, sa vyjadrovať chce a bude,“ dodal Kuruc.

Moderátor je obvinený z usmrtenia a ublíženia na zdraví. V nedeľu 29. júna podľa polície neprispôsobil v zákrute rýchlosť, nezvládol riadenie a prešiel do protismeru, kde zrazil dvoch cyklistov - 33-ročného muža a jeho päťročného syna a následne narazil do stromu. Chlapčeka previezol vrtuľník s vážnymi zraneniami do nemocnice, kde však zomrel. R. Žitný podstúpil niekoľko operácií a odvtedy sa lieči z ťažkých zranení, ktoré pri nehode utrpel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu