Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Silvia z Pošty pre teba: Jej muž sa takmer zabil pre vymyslené esemesky!

Silvia Zobraziť galériu (5)
Silvia

BRATISLAVA – Nepriazeň osudu zasiahla aj ju! Životný príbeh pani Silvie (35) tvoria žiaľ aj smutné kapitoly. Vymyslené esemesky o nevere dohnali jej manžela k pokusu o samovraždu. Klamstvu uverili všetci, dokonca aj vlastní rodičia. Až na Renátu...

Ľudská drzosť nepoznala ani tentoraz hranice. Zákerné SMS správy a anonymný list o Silviinej nevere manželovi boli síce bohapustou lžou, zato však účinným nástrojom spôsobiť tragédiu. Následná nedôvera sa podpísala pod šokujúce konanie ženatého muža – v pivnici sa pokúsil obesiť. Nakoniec skončil na psychiatrii. Za svoj život však môže ďakovať manželke, ktorá našťastie nestratila duchaprítomnosť a zabránila najhoršiemu.

Okolie sa jej otočilo chrbtom, rodičia na ňu dodnes zanevreli. Útechu a porozumenie našla až u kamarátky Renáty, s ktorou sa spoznali na školení ich firmy, keďže obe pracujú v poisťovníctve. Hoci ich delilo niekoľko stoviek kilometrov, vďaka telefonátom si poradili. „Bola to ona, ktorá ma celý čas držala psychicky nad vodou,“ povedala pre topky.sk životom skúšaná Silvia.

Ako prejav vďaky sa ju rozhodla pozvať do včerajšej relácie Slovenskej televízie Pošta pre teba. „Povedala mi, že som sa jej za to poďakovala veľakrát a že som nemusela. Ja som jej to potrebovala povedať takýmto spôsobom,“ zdôverila sa nám sklamaním poznačená žena, ktorá vďaka ozajstnému priateľstvu nestratila chuť bojovať. Manželstvo Silvie našťastie chytilo druhý dych.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu