Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Labužníci Kramárovci: Každý deň máme kaviár a šampanské!

Rodinka Kramárovcov Zobraziť galériu (9)
Rodinka Kramárovcov (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Herec Maroš Kramár (49) a jeho manželka Nataša Nikitinová (39) sa stali krstnými rodičmi. Včera svoj „nový prírastok“ pokrstili v ruskej reštaurácii červeným kaviárom. Ten majú podľa vlastných slov na tanieri každý deň.

Hrdina obľúbeného seriálu Ordinácia v ružovej záhrade Maroš Kramár a jeho manželka - právnička Nataša Nikitinová včera pokrstili lososím kaviárom novú obrázkovú kuchársku knihu s receptami najtypickejších ruských jedál.

Akciu moderoval Ivo Hlaváček, ktorý nezabudol pripomenúť, že kaviár je obľúbená ruská pochúťka. Manželia Kramárovci súhlasne prikývli a s humorom poznamenali: „My máme každý deň kaviár a šampanské.“ Po samotnom krste ho poctivo aj všetok zjedli.

Obaja manželia majú ruské gény v krvi, a tak nečudo, že im tieto jedlá chutia. „Som rád, že už nebudeme mať iba hamburgery, ale sme sa preorientovali a konečne sa vraciame naspäť k ruskej kuchyni, lebo je naozaj veľmi dobrá. Keďže manželka je štvrtinová Ruska a ja osminový, môj pra-pra dedo bol ruský vojenský dôstojník, sme zvyknutí na rôzne ruské špeciality ako napríklad boršč,“ prezradil herec.

Ich deti Tamarka(7) a Timurko(5) za rodičmi v ten večer nezaostávali a tiež si vyskúšali rolu krstných rodičov. Do sveta totiž vyprevadili lentilkami novú detskú knižku s názvom Mrázik a iné ruské rozprávky. Timurkovi bolo rozsypaných lentiliek evidentne ľúto, a tak ich zo zeme začal rýchlo jesť.

Na krste oboch kníh nechýbal ani najmladší člen rodiny Kramárovcov - polročný Marko, ktorý je bezpochyby po otcovi. Malý huncút totiž u prítomných hostí vyvolal enormný záchvat smiechu. Čím, to sa dočítate už zajtra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu