Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dusno v Paneláku: Manželský trojuholník?

Betka neváha na Karolovi skúšať ženské zbrane. Zobraziť galériu (7)
Betka neváha na Karolovi skúšať ženské zbrane.

BRATISLAVA - Seriáloví hrdinovia Karol (Robo Jakab) a Angie (Mirka Partlová) si už niekoľko týždňov vychutnávajú manželstvo. Harmonické spolužitie im však narúša podnájomníčka Betka (Betka Stanková), ktorú vzali pod svoju strechu nútene - kvôli peniazom navyše. A tá im čoraz viac strpčuje život!

Spočiatku úplne nevinne vyzerajúca podnájomníčka Betka, ktorá sa nasťahovala ku Karolovi a Angie ešte pred ich svadbou, sa postupne mení na poriadnu stíhačku. To, že atraktívna mladá študentka práva narobí v Paneláku a hlavne v byte mladomanželov poriadnu šarapatu, naznačila už aj Karolova babka (Žofia Martyšová).

„Cudzia žena v dome, diablovo pokušenie,“ poznamenala veľavranve hneď, ako sexi Betku videla. A svojimi slovami udrela klinec po hlavičke. Nielenže sa chutná tmavovláska stále premáva po byte sporo odetá, ešte sa pred Karolom aj predvádza. Dokonca ho najnovšie obchytkáva, keď nie je doma Angie. Karol sa zatiaľ drží statočne a Betkine „baliace“ výstupy ignoruje. Ona sa však len tak ľahko nenechá odradiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu