Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Iskrí to medzi nimi: Zbalí Bárta Krajčiovú?

Helena Krajčiová a Alexander Bárta v seriáli Panelák. Zobraziť galériu (4)
Helena Krajčiová a Alexander Bárta v seriáli Panelák.

BRATISLAVA - Len čo otvorí dvere baru, už narobí poriadny vietor! Taká je najnovšia posila jojkárskeho seriálu Panelák - prevádzkarka Lucia, ktorú stvárni Helena Krajčiová (33). Napriek tomu, že je taká „mrcha“, predsa len si na ňu niekto robí zálusk.

Svojou razantnosťou sa vyrovná aj Diane Mórovej (38) alias Ivane Švehlovej. Helena Krajčiová už nie je iba "hovorkyňou" Policajného zboru Skarlet Balážikovou v Profesionáloch. Topky.sk zistili, že sa najnovšie objaví aj ako prevádzkarka baru Lucia v Paneláku.

A ľudia to s ňou veru nebudú mať ľahké! Lucia totiž od prvej chvíle začne robiť poriadky. Až také, že sa Imro (Braňo Bystriansky) a Katka (Dáša Šarközyová) nestačia čudovať. Lucia je síce poriadna mrcha, no na druhej strane je to aj pekná a neprehliadnuteľná žena. A tak sa pokojne môže stať, že sa panelákové vzťahy poriadne zamiešajú.

Jedným z jej potenciálnych nápadníkov by mohol byť sukničkár Milan Kordiak (Alexander Bárta). Všetkým je totiž známe, že mu neujde žiadna ženská sukňa, ktorá sa mihne v Paneláku. V bare s obľubou rieši každý nový objav. Bude sa tam častejšie zjavovať aj kvôli prevádzkarke Lucii?

Uvidíte už v najbližších dieloch Paneláku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu