Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Imitátorka Dary Rolins: Mastný účet za jednu vetu - stotisíc!

Olívia Žižková Zobraziť galériu (19)
Olívia Žižková

BRATISLAVA/ZVOLEN – Včerajšia epizóda šou Slovensko má talent bola naozaj dramatická. S účasťou v nej sa muselo rozlúčiť až 150 súťažiacich. Zrejme najväčší rozruch spomedzi všetkých vypadnutých však spôsobila imitátorka Dary Rolins – Češka Olivie Žižková (33). Tej hrozí namiesto možného zisku 3 miliónov korún (cca 100-tis. €) mastná pokuta.

Vypadnutie v markizáckej šou ťažko znášala. S verdiktom poroty bola až natoľko nespokojná, že o svojom konci neváhala rozprávať ešte predtým, ako sa to mohli včera dozvedieť diváci v epizóde s názvom Veľký tresk.

„Nepostúpila som,“ vytrubovala pre médiá pred tromi týždňami Olivie Žižková. Zrejme si však neuvedomovala, čo ju toto vyjadrenie môže stáť. Ako totiž hovoria pravidlá, účastníci sa nesmú počas troch rokov vyjadrovať o svojom účinkovaní v šou.

„Za každé jedno porušenie je pokuta 100 tisíc korún (3 319 €)“ povedala nám šéfka projektu Gabika Drobová. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, televízia už v tejto veci začala konať. Olivii Žižkovú vyjde prezradenie svojho vypadnutia poriadne draho. Ťažkú hlavu si z toho zrejme nerobí. Ako povedala pre médiá, televízia Markíza od nej bude musieť peniaze vymáhať súdnou cestou.

V súvislosti s jej vypadnutím v šou je zaujímavé aj to, ako sa k celej veci postavila. „Vyhodili ma na prianie Dary Rolins,“ povedala pred tromi týždňami pre topky.sk imitátorka známej speváčky. Paradoxné na tomto tvrdení je, že pred kamerami ju ospevovala. Dokonca sa pochválila aj tým, že jej známa „pop diva“ bola na svadbe.

V momente, ako sa s účinkovaním v šou rozlúčila, zmenila rétoriku. „Ani som nespievala. Len mi pán Kramár podal obálku s tým, že končím. Oni sa všetci (Dara Rolins, Maroš Kramár, Pavol Habera) stretli na jednej spoločenskej akcii v Prahe, aj s Darinou kamarátkou Gabikou (Drobovou), a dohodli sa na tom, že ma vyhodia,“ rozhorčovala sa Olivie Žižková. Keďže sa jej nepodarilo preraziť v šou, zrejme sa bude musieť vrátiť k foteniu aktov. Práve tými sa totiž po Slovensku preslávila za posledný mesiac viac, ako svojim speváckym talentom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu