Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexica Jessica Biel je v skutočnosti nudný papagáj!

Jessica Biel Zobraziť galériu (14)
Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Romantickej idylke medzi Jessicou Biel a Justinom Timberlakeom možno už čoskoro odzvoní. Sexy herečke sa totiž pri rozdávaní humoru veľa neušlo a Justin si s ňou priveľkú zábavu zrovna neužije. Jessica je jednoducho príšerne nudná!

Sebareflexiu filmovej hviezdy podnietila jej posledná snímka s názvom Easy Virtue. Bielová v nej stvárňuje pôvabnú rozvedenú Američanku, ktorou by najradšej bola i v skutočnom živote. Jessica charakter svojej najnovšej filmovej postavy úplne zbožňuje a zožiera sa kvôli nej závisťou.

Bielová dokonca priznala, že pasívny, otupný a jednotvárny život si ani nedokáže sama usmerniť. Pracovné aktivity si vyberá podľa frajera Justina, takže kráčajúc v jeho šľapajách to najnovšie skúša i so spevom. Len nedávno navštívila nahrávacie štúdio, v ktorom naspievala vokály pre soundtrack k spomínanému filmu.

Pravdepodobne je len otázkou času, kedy si Justin uvedomí, že z peknej misy sa nenaje, keď je prázdna. Hoci Jessica disponuje ukážkovým telom, stereotyp v podobe nudných večerov môže poriadne naštrbiť ich vzájomný vzťah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu