Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Predná o kilách navyše: Vypapkala som sa, no a čo?

Zdenka Predná Zobraziť galériu (6)
Zdenka Predná

BRATISLAVA – Speváčka Zdenka Predná (24) na nedávnom večierku prekvapila svojou postavou. Oproti minulosti jej viditeľne narástli boky. Ako sama priznala, od rozchodu so spevákom Petrom Šarkanom Novákom (37) pribrala zopár kilogramov.

Po rozpade viac ako trojročného vzťahu a úspešnom dokončení vysokej školy je Zdenka Predná so svojím životom spokojná. „Všetko ide tak, ako chcem. Keď je človeku dobre, tak priberie,“ prezradila nám speváčka na nedávnej spoločenskej akcii usporiadanej pri príležitosti otvorenia nového golfového strediska.

Zdá sa teda, že za stroskotanou láskou s Petrom Šarkanom Novákom nesmúti. V súkromí zostali priatelia a po pracovnej stránke ju aj naďalej manažérsky zastrešuje.

Najnovšie je po Zdenkinom boku tanečník Dušan Maruniak (24). Všetko nasvedčuje tomu, že je s novým objavom spokojná. Chutí jej jesť, čo sa odráža aj na postave. „Nikdy sa mi nedalo pribrať. Teraz som sa vypapkala a užívam si to,“ teší sa bronzová Slávica, ktorá pribrala za posledných pár týždňov približne štyri kilogramy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu