Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Robert De Niro sa objaví v ďalšom mafiánskom filme

Robert De Niro Zobraziť galériu (4)
Robert De Niro

LOS ANGELES - Režisér Martin Scorsese a herec Robert De Niro sa pravdepodobne stretnú pri nakrúcaní filmu o organizovanom zločine.

Spoločnosť Paramount Pictures s nimi pripravuje adaptáciu životopisnej knihy I Heard You Paint Houses o Frankovi Sheeranovi, ktorý bol zrejme zapletený do vraždy Jimmyho Hoffu, odborárskeho vodcu podozrivého zo spolupráce s mafiou. O scenár sa podľa knihy Charlesa Brandta postará Steve Zaillian.

Scorsese by mal snímku režírovať a De Niro stvárniť Franka "Íra" Sheerana, ktorý údajne vykonal vyše 25 mafiánskych vrážd. Film bude produkovať Scorsese spolu s De Nirom a Jane Rosenthal. Do Paramountu sa projekt dostal vďaka dohode medzi štúdiami a Scorseseho Sikelia Productions.

Zaillian naposledy napísal scenár kriminálnej drámy Franka Lucasa Americký gangster (2007). Spolupracoval však aj na Scorseseho Gangoch New Yorku (2002), Tlmočníčke (2005) Sydneyho Pollacka, či Schindlerovom zozname (1993) Stevena Spielberga, ktorý mu vyniesol Oscara. Scorsese len nedávno dokončil nakrúcanie mysteriózneho trileru Shutter Island s Leonardom DiCapriom a De Niro snímku Everybody’s Fine v réžii Kirka Jonesa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu