Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žitný: Nedokáže sa im pozrieť do očí

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (7)
Rasťo Žitný

KOVÁČOVÁ - Vyberá si, s kým prehovorí! Už takmer mesiac sa moderátor Rasťo Žitný (31) zotavuje v rehabilitačnom zariadení v Kováčovej. Napriek tomu, že je na tom po zdravotnej stránke čoraz lepšie, ešte stále nemá toľko síl, aby prijal návštevu niektorých svojich blízkych, či kolegov z televízie.

Markizácky moderátor si starostlivo vyberá ľudí, s ktorými je ochotný komunikovať. Podľa našich informácií sa totiž niektorým jeho blízkym či kolegom z televízie stalo, že ich v rehabilitačnom centre v Kováčovej odmietol prijať. Chceli sme preto vedieť, z akého dôvodu to nedokáže urobiť ani po takmer dvoch mesiacoch od tragickej nehody. Oslovili sme preto jeho priateľku Luciu Hablovičovú.

„Nebudem sa vyjadrovať za neho,“ dostalo sa nám odpovede. Ako sama ďalej podotkla, ona vraj také informácie nemá. Faktom však zostáva, že okrem nej, najbližšej rodiny a Marianny Ďurianovej nie je s Rasťom v kontakte prakticky nikto iný. Staré telefónne číslo je nefunkčné. To nové má uložené v mobile iba zopár „vyvolených“. 

Zrejme to ešte nejaký čas potrvá, kým dostane Žitný odvahu otvoriť citlivú tému týkajúcu sa autonehody, pri ktorej zahynul päťročný Tomáško Ž. Silu k tomu, aby sa na to odhodlal, môže ešte nejaký čas naberať v zdravotnom stredisku. „Konkrétny dátum jeho prepustenia ešte nie je stanovený. V blízkej dobe to však nebude,“ dozvedáme sa od Hablovičovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu