Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spoveď mafiánskej exmilenky: Takýto bol život s bosom bratislavského podsvetia!

Adriana Pospíšilová Zobraziť galériu (7)
Adriana Pospíšilová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Po prvýkrát prehovorila o súkromí! Pred trinástimi rokmi vyhrala súťaž krásy a jej život sa výrazne zmenil. Reč je o Adriane Pospíšilovej (33), ktorá sa po zisku titulu Miss Slovensko 2003 dostala do povedomia verejnosti. Neskôr sa stala moderátorkou počasia v televízii Joj a v tom čase jej do cesty vstúpil i osudový muž Juraj Ondrejčák alias Piťo, ktorého označovali za bosa bratislavského podsvetia. Dnes je kráska sama s dvoma deťmi a pre týždenník Plus 7 dní sa rozhodla prehovoriť o tom, aký bol život s mafiánom.

Víťazka Miss Slovensko z roku 2003 Adriana Pospíšilová sa okrem zisku titulu krásy do povedomia Slovákov dostala aj vďaka vzťahu so známym mafiánskym bosom Jurajom Ondrejčákom, s ktorým má dvojičky a  ktorého pred piatimi rokmi zadržali kukláči pri policajnom zásahu v jeho v dome. Neskôr si obaja vypočuli verdikt Najvyššieho súdu a Piťo putoval na 16 rokov za mreže. 

Jeho dnes už bývalá partnerka Adriana, ktorá sa v poslednom čase čoraz viac ukazuje v spoločnosti, sa dostávala do rečí, že má nové známosti. Zrejme aj preto sa rozhodla pre týždenník Plus 7 dní prehovoriť o svojom súkromí. V rozhovore prezradila nielen to, aký bol život s bosom podsvetia, ale aj to, ako to sama všetko zvládala, či vedela o jeho mafiánskych praktikách i to, či momentálne niekoho má.

„Strata partnera a otca mojich detí? To je vec, ktorá ma zasiahla na celý život. Stále sa mi ťažko o tom rozpráva, ale teraz som sa rozhodla prehovoriť, aby sa skončili všetky mediálne dohady o mojom súkromí. Doteraz som sa bránila vyjadreniam. Bola som s Jurajom šťastná a spokojná. Milovala som ho,“ priznala Pospíšilová pre spomínaný týždenník.

A prezradila, ako obávaného mafiána vnímala ona z pozície partnerky a matky jeho detí. „Pri Jurajovi som bola, lebo som pri ňom chcela byť. Spoločnosť ostatných som nevyhľadávala, lebo som doma mala všetko, čo som potrebovala. Z môjho pohľadu bol zdravo žiarlivý, tak ako väčšina mužov, čo mi vôbec neprekážalo. Ja som v tomto podobná. A bol to úžasný otec. Žili sme vtedy spolu šťastne 10 rokov a vychovávali 1,5-ročné deti,“ skonštatovala kráska.

Keď Piťa odsúdili, blondínka si uvedomila, že jedna jej kapitola života sa skončila a musí byť silná pre svoje deti. „Tým dňom som si uvedomila, že všetka zodpovednosť je iba na mne. Bola som rozhodnutá pri ňom stáť minimálne dovtedy, kým nebudem poznať rozsudok. Napríklad 5 rokov je čas, ktorý sa dá vydržať. Počkala by som ho. Ale číslo, ktoré padlo, je v podstate život tínedžera. Uvedomujem si, že mám iba jeden život a chcem ho žiť. Keď padol verdikt súdu, položilo ma to. Juraj povedal, že mám právo byť šťastná, keď on ma už šťastnou spraviť nemôže. Odvtedy si pomaly budujem svoj nový život,“ povedala v spomínanom rozhovore bývalá miss, ktorá vraj o jeho kriminálnej činnosti nič netušila a ani sa o tom, nikdy spolu nebavili.

A zrazu zo dna na deň ostala sama s deťmi a bez muža. Ako to zvládala? „Bol to veľký šok. Prišlo toľko starostí, že  som nemala čas nad samotou sa ani zamýšľať,“ vyznala sa Pospíšilová, ktorá prezradila aj to, že sú s Jurajom stále v kontakte a majú priateľský vzťah, ale pár už netvoria. Má teda niekoho iného?  Randila aj s Majkom Spiritom? „Momentálne nie. S Majkom Spiritom som nič nemala. Sme len kamaráti. Zasmiali sme sa na tom. Ale novej rodine sa nebránim. Deti sú radosť,“ uzavrela kráska.

Juraj Ondrejčák alias Piťo sedí za mrežami. S bývalou miss Pospíšilovou má dvojičky.
Zobraziť galériu (7)
Juraj Ondrejčák alias Piťo sedí za mrežami. S bývalou miss Pospíšilovou má dvojičky.  (Zdroj: Foto: topky.sk)

Viac o téme: Adriana Pospíšilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu