Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pohreb bubeníka Chinaski: Plakali aj No Name!

Pavel Grohman Zobraziť galériu (2)
Pavel Grohman

BRATISLAVA/PRAHA – Navždy nás opustil! Posledná rozlúčka s bubeníkom a zakladajúcim členom kapely Chinaski, Pavlom Grohmanom, (38) sa uskutočnila dnes v pražských Strašnicích. Ten pred týždňom zahynul pri tragickej nehode na motorke. Na pohreb prišli mnohí populárni českí speváci. Nechýbala však ani slovenská kapela No Name.

Medzi smútiacimi hosťami sa vo veľkej obradnej sieni strašnického krematória objavili Radek "Gipsy" Banga, David Koller, Michal Dvořák, Aneta Langerová či slovenská kapela No Name. Nechýbala samozrejme ani Grohmanova rodina a jeho manželka Lucie, členovia Chinaski a manažérka kapely Hana Petřinová.

Tragická nehoda sa stala 25. júla na poludnie na ceste I/11 v úseku mezi Vamberkom a Rybnou nad Zdobicí. "Šofér motocyklu idúci v smere od Vamberka s najväčšou pravdepodobnosťou predbiehal v okamihu, keď osobné vozidlo pred ním odbočovalo vľavo. Pri strete došlo k vážnemu zraneniu motocyklistu, ktorý pri leteckom transporte následkom svojho zranenia podľahol," uviedla vtedy policajná hovorkyňa z Rychnova nad Kněžnou Alena Kacálková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu