Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vajdova tanečníčka Štumpfová: Toto sexi telo je stále voľné!

Katka Štumpfová Zobraziť galériu (4)
Katka Štumpfová

Kréta/Bratislava – Užila si poriadne bláznivú dovolenku! Tanečníčka markizáckej šou Let´s Dance 2 Katarína Štumpfová (22) sa nedávno vrátila z gréckeho ostrova Kréta. Tam si vychutnávala dámsku jazdu s kamarátkou Leou - dcérou Jozefa Vajdu (52). Viac, ako slnenie na pláži, ich však lákal nočný život.

Smútok z nedávneho rozchodu s talianskym priateľom Albertom (20) je už definitívne za ňou. A tak si Katarína Štumpfová, ktorú sme mohli vídať v tanečnej šou Let´s Dance 2 po boku herca Jozefa Vajdu (52), užíva leto. „Presne tak, chcem si teraz oddýchnuť. Zatiaľ nikoho nehľadám,“ povedala pre bleskovky Katarína.

Jej slová o tom, že si naozaj užíva slnečné obdobie, dokazuje aj dovolenka na Kréte, z ktorej sa vrátila tento štvrtok. „Celý pobyt sa niesol v duchu: Cez deň pasívne, večer aktívne,“ vysvetľuje stratégiu.

„Párty a diskotéky boli na dennom poriadku. Našli sme si veľa nových kamarátov. Vrátili sme sa síce choré a unavené, ale máme veľa zážitkov. A to je hlavné,“ povedala Katka, ktorá sa po pobyte dopuje antibiotikami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu