Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Sklenaříkovej sťahovanie na Slovensko... V hre ďalší hriešne drahý luxus!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková

Cena nehrá rolu! Bleskovky.sk odhalili, že Adriana Sklenaříková (36) pokukuje po ďalšom exkluzívnom byte v centre Bratislavy. Podľa našich informácií ide o niekoľkomiliónový penthouse v City Gate. Koľko je topmodelka ochotná zaplatiť?

Takmer štyridsaťročná topmodelka sa plánuje usadiť na Slovensku spolu so svojim manželom Christianom Karembeu (37). Okrem luxusného bytu v hodnote 81 miliónov korún, ktorý sa nachádza na nábreží Dunaja, zvažuje aj kúpu nehnuteľnosti za 21 miliónov v centre Bratislavy. V druhom spomínanom prípade sa jedná o byt, ktorý je nadstavbou historickej budovy.

Najnovšie je v jej hľadáčiku aj exkluzívny penthouse v bratislavskom City Gate. Jeho cena sa šplhá k takmer sto miliónom. Súčasťou bytu je aj bazén. A to nie je všetko. Topmodelka bude mať k dispozícii aj obchody svetových módnych značiek či obrovskú posilňovňu. „Adriana má niekoľko ponúk. Predtým, ako sa rozhodne pre definitívny výber, chce všetky možnosti vidieť. Pri jej najbližšej návšteve Bratislavy sa budeme zaoberať aj touto otázkou,“ povedal pre bleskovky.sk modelkin manažér Miro Šimonič. Podľa našich informácií si plánuje Adriana zafinancovať hniezdočko z vlastného vrecka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu