Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Meky, prečo práve sovietske šampanské?

Meky Žbirka cez telemost krstí CD Ľuba Beláka Zobraziť galériu (8)
Meky Žbirka cez telemost krstí CD Ľuba Beláka

Meky Žbirka ide s dobou. Na krsty už nechodí osobne, ale cez telemost. Tromfol tak Michala Dočolomanského, ktorý nedávno krstil cez mobil. Veľa zábavy si však v Prahe asi neužil.

Cez televíznu obrazovku krstil Meky Žbirka nový album Ľuba Beláka Bigbíťák a to šampanským Sovetskoe Igristoe.

Meky si zaspomínal na súťaž spred rokov, keď Ľubo Belák sedel v porote a vraj sa za Modus a Mekyho veľmi prihováral, takže aj pánovi Belákovi vďačí za prvé kroky na ceste za svojimi úspechmi.

Na krste nechýbal Janko Lehotský a skvele si podebatoval s Ľubovou sestrou Janou, ktorá bola v mladosti tiež speváčkou a veľkou láskou muzikanta Braňa Hronca. Braňo sa však napokon oženil s herečkou Judy Vargovou. Jana je mimochodom matkou skvelého, nielen na Slovensku uznávaného Martina Valihoru.

Hroncova dcéra Zuzana, ktorú poznáme z muzikantského sveta ako Suzie, prišla vo vyzývavých oranžových šatách, takže jediné mužské oko nebolo, ktoré by jej nevenovalo pohľad.

Pozornosť budila aj prítomnosť Moniky Agrebi, ktorá sa pomaly, ale iste udomácňuje na Slovensku a neustále sa stretáva s obdivnými vyjadreniami na jej účinkovanie v televíznej šou.

Marcela Molnárová akoby sa dohovorila s Braňom Hroncom, bola kedysi jeho žiačkou, prišli obaja celí v bielom. Braňo totiž považuje bielu za farbu šoubiznisu.

Svojho otca prišla podporiť aj dcéra Ľuba Beláka Silvia, známa tanečníčka, ktorá je hviezdou nielen tanečnej skupiny Jána Ďurovčíka a účinkuje vo všetkých známych muzikáloch, ale už aj sama režíruje a pripravuje choreografie nielen doma, ale aj v zahraničí.

Prítomnými krstnými rodičmi boli zástupcovia Slobody zvierat - Ľubo na albume totiž venoval jednu pieseň svojmu zosnulému štvornohému priateľovi.

Ďalší krstný otec, výtvarník Ivan Popovič, ktorý sa podieľal na tvorbe animácií ku klipom, krstil tiež sovietskym šampanským. Asi preto, že celá akcia sa konala v Ruskej reštaurácii v Bratislave.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu