Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vacvalová: Dúfam, že ma nevymenia za dlhonohú blondínu

Elena Vacvalová Zobraziť galériu (6)
Elena Vacvalová

Osud humoristov zo Sedem s r. o. je spečatený! Televízia Markíza vyslovila verdikt o tom, či ruší alebo ponecháva na obrazovkách túto glosátorskú reláciu. Aký ďalší priebeh ju čaká? Čo na to hovorí moderátorka Elena Vacvalová?

Televízia Markíza chcela po siedmich sezónach definitívne stiahnuť z obrazoviek reláciu Sedem s r. o. Dôvodom mala byť zhoršujúca sa sledovanosť.

Vedenie sa ju však nakoniec rozhodlo ponechať. „Veľmi ma to teší. Mám tú reláciu rada. Nehovoriac o kolektíve,“ povedala pre bleskovky.sk Elena Vacvalová, ktorej urobilo najväčšiu radosť najmä to, že diváci spísali na internete petíciu, pomocou ktorej bojovali za jej ponechanie.

Nie je však vylúčené, že sa bude v sezóne 2008/09 do istej miery inovovať. „Dúfam, že ma nevymenia za dlhonohú blondínku,“ vtipkovala moderátorka Elena Vacvalová.

„Ale teraz vážne. Možno prejde nejakými zmenami. Pevne verím, že primárne zostane postavená na slove a glosovaní. Aj keď do formy relácie nemám právo zasahovať, dúfam, že sa z nej nestane zábavná šou. Možno by bol dobrý nápad, keby sa rozšíril okruh účinkujúcich. Istým spôsobom by to bola inovácia,“ zamyslela sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu