Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Na toto sa Mičkovicovej pozeralo ťažko: Bárta s inou a MLADŠOU!

Alexander Bárta a Anežka Petrová vo filme Vojna policajtov Zobraziť galériu (9)
Alexander Bárta a Anežka Petrová vo filme Vojna policajtov (Zdroj: CinemArt SK)

BRATISLAVA - Akčný thriller Vojna policajtov príde do kín 1. februára, ale už v sobotu sa konala veľkolepá premiéra v košickej Steel Aréne. Uvedenie filmu bolo veľkolepé, hity 90. rokov hral pred projekciou DJ Flebo, na červenom koberci sa vystriedalo až 40 hercov, ktorí si vo filme zahrali. Fanúšikovia mali dokonca možnosť sa s nimi stretnúť, odfotiť, získať autogram.

Alexandrovi Bártovi ide karta. Nielen, že patrí medzi najvýraznejších hercov Slovenského národného divadla, ale je obsadzovaný do seriálov a v poslednej dobe výrazne aj do filmov. Iba včera mal premiéru nový akčný thriller Vojna policajtov, v ktorom stvárnil hlavnú úlohu. Na premiéru ho prišla podporiť aj Henrieta Mičkovicová, jeho o 9 rokov staršia partnerka. Tieto zábery ju asi nepotešili!

Galéria: Na toto sa Mičkovicovej pozeralo ťažko: Bárta s inou a MLADŠOU!

Alexander Bárta v posteli s kolegyňou z divadla, Anežkou Petrovou, ktorá so vo filme Vojna policajtvom s Bártom, alias policajtom Mikim Mikom, vytvorila až podozrivo pozitívny vzťah. Mladá herečka ho doslovne zviedla, vďaka čomu sa do akčného filmu dostali predsa len aj nejaké romantické zábery plné vášne a lásky. Bárta je však svojou oddanosťou rodine a svojej partnerke známy, a tak erotické scény nepatria vrámci jeho hereckej kariéry k jeho najobľúbenejším. Má však taktiku, ako ich zvláda! "Sú to scény, ktoré patria k našej práci. Jedna vec je, ako to predpisuje scenár a druhá, ako sa to naozaj zahrá. Ale mám tieto scény rád, aj akčné, aj erotické. Každú svoju hereckú partnerku v prípade erotických scén presviedčam, aby sme to išli naplno hneď na prvú, aby sme to nemuseli viackrát opakovať. Tie opakovania sú totiž často nepríjemné. Takže snažím sa k týmto veciam stavať profesionálne," povedal herec, ktorý rovnakú stratégiu zvolil aj v prípade nakrúcania s Anežkou Petrovou. Či sa im podarilo ísť naozaj naplno, sa môžete presvedčiť už od 1. februára, kedy príde Vojna policajtov do kín. A ak by ste neboli zvedaví práve na erotické zábery, tak vás možno poteší, že vo filme bude aj množstvo akčných scén a krvi.

Vojna policajtov (Zdroj: CinemArt SK)

 

Viac o téme: Alexander BártaVojna policajtov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu