Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sestru princeznej Kate nafotili v bikinách: Aha, po troch deťoch má dokonalé TELO!

Pippa Middleton Zobraziť galériu (6)
Pippa Middleton (Zdroj: profimedia.sk)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Sestra princeznej Kate (41) - Pippa (39) je dobre známa verejnosti i bulvárnym fotografom, ktorých má bežne v pätách. Ich objektívom sa nevyhla ani v týchto dňoch, keď si spoločne so svojou rodinkou užívala chvíle oddychu. Paparazzom sa známu brunetku podarilo nafotiť v bikinách a... Aha, vyzerá fantasticky!

Pippa Middleton, jej manžel James Matthews a ich ratolesti si vyšli za oddychom. Cieľom ich dovolenky je ostrov Svätý Bartolomej, kde jeho rodičia vlastnia luxusný hotel vyhľadávaný mnohými celebritami. Tam majú k dispozícii nielen súkromného kuchára, ale aj komorníka, ktorý im je neustále k dispozícii.

Príjemné chvíle si prominentná família naplno užívala čoho dôkazom sú zábery bulvárnych fotografov. Pippa spolu s dvoma staršími deťmi šantila vo vlnách, stavala s nimi hrady z piesku a z tváre jej neschádzal úsmev. 

Pippa Middleton
Zobraziť galériu (6)
Pippa Middleton  (Zdroj: profimedia.sk)

Pippa a James majú spolu 4-ročného syna Arthura, ročnú Grace a dcérku Rose, ktorá prišla na svet v lete minulého roka. Tú pochopiteľne na pláži vidieť nebolo. Pri pohľade na brunetkino telo znie priam neuveriteľne, že má za sebou tri tehotenstvá a tri pôrody. Treba však dodať, že sestra princeznej Kate nikdy nemala problémy s kilami navyše.  

Viac o téme: Pippa Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu