Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Plánuje princ Charles rozvod?

Princ Charles so svojou manželkou Camillou. Zobraziť galériu (15)
Princ Charles so svojou manželkou Camillou.

LONDÝN - Chcel by som byť tvojim tampónom - povedal pred rokmi princ Charles (59) do telefónu svojej milenke Camille (60). Tajne sa stretávali niekoľko rokov a svoju lásku si nakoniec po 40 rokoch vybojovali. Teraz vraj Charles uvažuje o rozvode!

Hádky sú na kráľovskom dvore na dennom poriadku. Camilla princovi vyčíta, že na ňu nemá čas. Médiá už týždne špekulujú, že na kráľovskom dvore je to "talianske". Podľa amerického magazínu Globe Charles nedokáže zabudnúť na Dianu († 36). Údajne už teraz ľutuje, že sa s ňou rozviedol!

Podľa médií je už v kontakte s hviezdnou rozvodovou právničkou Fionou Shackelton, ktorá nedávno zastupovala aj Paula McCartneyho a ktorú potom Heather Mills obliala vodou. "Charles prechádza citovou krízou, ktorú vyvolalo nešťastné manželstvo. Dúfa, že mu právnička vráti jeho slobodu," uviedol zdroj z Charlsovho okolia.

Vzťah Camilly a Charlesa trvá už 40 rokov. Museli prekonať niekoľko prekážok, odlúčenie, stretávali sa tajne, kým Camilla oficiálne nezaujala miesto po jeho boku. Spoločného života sa dočkali až v roku 2005, kedy si po toľkých rokoch konečne povedali "áno". Paradoxne sa ale teraz, keď im už v ceste nikto nestojí, začal ich vzťah rútiť.

Zdroj: Blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu