Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Iveta Bartošová: Chce vyzerať ako Kylie!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (16)
Iveta Bartošová

PRAHA – Speváčka Iveta Bartošová (42) sa nepohne bez stylistu. Chce vyzerať ako speváčka Kylie Minogue, ktorá 12. mája vystúpi v Prahe. Peňazí však nemá nazvyš a preto si nové oblečenie musí požičiavať. Dni úmornej driny v posilňovni a prísna životospráva jej rozhodne pomohli.

„Schudla 11 kíl, takže potrebuje úplne vymeniť šatník,“ povedal jej nový stylista James Kent, ktorý ju teraz doprevádza na každom jej kroku a vyberá jej oblečenie. „Snažím sa, aby vyzerala ako Kylie Minogue, takže ju obliekam do úzkych nohavíc, vyberám jej veľké výstrihy a kožené bundičky,“ povedal pre denník Aha! jej stylista.

Iveta Bartošová sa vďaka diéte dostala na veľkosť 38, ale stále nie je spokojná. Rada by sa totiž obliekala do šiat, ktoré sú ešte o dve čísla menšie. V pasáži Černá ruža si bola v stredu vymeniť šatník. A dohliadal na ňu nielen módny radca, ale aj jej ochrankár Jiří Pomeje. Včera večer sa dokonca po prvýkrát od prepustenia z protialkoholickej liečebne objavila na móle – nespievala, ale predvádzala modely.

Úzke nohavice, vysoké opätky, kožené bundičky. Iveta Bartošová chce vyzerať ako Kylie Minogue.
Iveta Bartošová: Chce vyzerať
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Aha!)


Zdroj a foto: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu