Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Bartošovú strážili Bushovi bodyguardi

Rodina Ivety Bartošovej: (zľava) sestra Ivana a mama Svatava. Zobraziť galériu (3)
Rodina Ivety Bartošovej: (zľava) sestra Ivana a mama Svatava. (Zdroj: Blesk.cz)

FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM – Speváčka Iveta Bartošová (41) sa včera na cintoríne vo Frenštáte pod Radhoštěm rozlúčila so svojím otcom Karlom († 72). Dohliadala na ňu ochranka, ktorej členovia vlani strážili amerického prezidenta.

Ivetu s mamou, sestrou Ivanou a bratom Lumírom priviezlo k zadnému vchodu smútočnej siene o pol jedenástej auto s čiernymi sklami. Kytice a obrovský veniec od Ivety a jej syna Artura strážili dvaja svalnatí ochrankári a sekundovali im ďalší traja. To všetko aj napriek tomu, že verejnosť o pohreb nejavila záujem. Deti s manželkou zosnulého sa ani raz počas rozlúčky nechytili za ruky. Dcéry, dvojčatá Iveta a Ivana, objali mamičku až po obrade. Iveta sa rozľútostila pri vlastných pesničkách, ktoré zneli z reproduktorov. Uvedomila si, že oteckovi ich spieva už naposledy.

„Otecko mal veľmi rád Já se vrátím z Nabucca, Nebe plné červánků a Ve jménu lásky. Tým som mu povedala, že bez neho nemôžem žiť. Ale musím. Kvôli Artíkovi,“ povedala večer pred pohrebom Iveta. Po trištvrtehodinovom obrade rodina zamierila do penziónu. Aby kar nik nenarúšal, Bartošovci si pozvali na pomoc mestskú políciu. Slzy oschli a Iveta už myslela na to, kedy sa vráti do Prahy, aby začala spievať, ako sľúbila svojmu otcovi. Na kare sa alkoholu ani nedotkla: „Na alkohol už dávno ani nepomyslím,“ dodala.

Iveta bude potrebovať veľa opory, aby všetko zvládla.
Bartošovú strážili Bushovi bodyguardi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Blesk.cz)


Karel Bartoš († 72) s dcérou
Bartošovú strážili Bushovi bodyguardi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BLESK)


Foto: Blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu