Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Počet celebrít na Slovensku rastie

Generátor ponúka možnosť dostať svojho blízkeho, či dokonca seba na titulku internetového periodika.
Generátor ponúka možnosť dostať svojho blízkeho, či dokonca seba na titulku internetového periodika.

Výskyt celebrít na Slovensku je takmer rovný počtu obyvateľov našej krajiny. Nebolo tomu tak vždy. V ostatnej dobe sa však celebrity vynárajú ako huby po daždi. Ani sa nestihneme spamätať a už nám vyrastie ďalšia. Čo spája tieto novodobé osobnosti slovenského neba? Šokujúce odhalenia!!!

Iste ani vás nenechá chladným, keď zistíte, že Ondrej Bryndza z vedľajšieho vchodu je sobášny podvodník, alebo ak sa z mienkotvorného periodika dozviete, že vaša puritánska suseda Magda Pikolíková sa stala novou Miss bez podprsenky. Škandál celkom dozaista nastane aj u vás v práci, keď sa prevalí, že váš šéf s legendárnou prezývkou Hugo Lakota nosí „tangáče“. Avšak, možno sa aj oni stali len obeťami vtipného generátora kačíc.

Generátor ponúka možnosť dostať svojho blízkeho, či dokonca seba na titulku internetového periodika. Niekoľkými predpripravenými článkami tak môžete podkúriť svojim kamarátom, ktorí sa hrajú na osobnosti, či dokonca celebritu. Pomôžte im preraziť do sveta šoubiznisu! Práve pre vás je tu generátor kačíc na www.bleskovky.sk/kofola. Vyberte situáciu, ktorá sa najviac hodí na vašich priateľov, vložte fotku a vyplňte základné údaje. Následne pošlite článok o vašom „celebritnom“ kamarátovi. Najlepšie všetkým, ktorí ho poznajú. :-)

Ak stále váhate, klikajte!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu