Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Katka Knechtová: Z víťazstva v ankete mám stále otvorené ústa

Katka Knechtová zvíťazila v čitateľskej ankete TOP 2O hviezd šoubiznisu z východu. Zobraziť galériu (13)
Katka Knechtová zvíťazila v čitateľskej ankete TOP 2O hviezd šoubiznisu z východu. (Zdroj: Nový Čas)

VÝCHOD - líderku skupiny Peha Katku Knechtovú úspech v čitateľskej ankete riadne zaskočil! Presvedčivá víťazka hlasovania o TOP 2O hviezd šoubiznisu z východu tomu najskôr ani nechcela veriť. Myslela si totiž, že si z nej ktosi vystrelil.

Katka Knechtová, ktorá v piatok oslávila aj čerstvých 26 rokov, však u svojich rodákov zabodovala na celej čiare! Z vyše 15-tisíc hlasov v ankete na Bleskovkách získala s prehľadom najviac - až 5 057!

„Ani si neviete predstaviť, ako veľmi ma to prekvapilo a aj potešilo! Musela som si kúpiť aj noviny, aby som sa presvedčila, že nejde o žart! Ešte stále mám z toho otvorené ústa...“ naďalej nechcela veriť toľkej obľube u východniarov Katka Knechtová. Ako dodala, zavážila zrejme jej hudba. No nielen tá! „Asi aj to, ak som. Ako ma vníma publikum. Určite svoju úlohu zohráva tiež to, že som veľký lokálpatriot,“ dodala líderka skupiny Peha z Prešova, ktorá má čoraz väčší okruh priaznivcov na celom Slovensku.

I preto s výrazným náskokom prekonala všetkých nominovaných spevákov, hercov, zabávačov či moderátorov... A popularitu u fanúšikov si už právom môže vychutnávať plným dúškom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu