Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krampol po operácii srdca: Ešte má stehy a už behá po večierkoch!

Jiří Krampol sa na večierku zarozprával s Jaroslavou Obermaierovou.
Jiří Krampol sa na večierku zarozprával s Jaroslavou Obermaierovou.

PRAHA - Herec Jiří Krampol (69) je zase vo forme! Len čo pred niekoľkými dňami podstúpil operáciu, pri ktorej mu bol voperovaný kardiostimulátor, nešetrí sa a chodí na párty.

Vo štvrtok večer ho Blesk prichytil na akcii k filmu Svatba na bitevním poli, kam Krampol zavítal aj napriek tomu, že mu lekári ešte nevybrali stehy po operácii. Podľa všetkého sa herec bojí, že by kvôli operácií mohol prísť o pracovné ponuky a svojou prítomnosťou na bujarých zábavách sa snaží dokázať, že do starého železa ešte nepatrí.

"Pravda je, že stehy mám, ale prišiel som sa pozdraviť s priateľmi. A keďže bývam odtiaľto kúsok, tak mi to nerobilo problém," povedal Blesku Krampol. "Pravda je, že kšeftov je dnes málo. V televízii sa zábava pomaly ruší," dodal s tým, že hercom v jeho veku informácie o zlom zdraví kazia kšefty.

Na večierku však neboli len starí herci, ktorí demonštrovali tuhý korienok, dostavila sa aj herecká hviezdička Dominika Kadlčková. Tá zrejme fotografom potrebovala ukázať, že ešte existuje...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu