Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markizácky ženích šokoval divákov: Preboha! Vyzerá ako punčový rez

Veronika a Adam zavítali do Telerána. Zobraziť galériu (8)
Veronika a Adam zavítali do Telerána. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Zaujal! Výraznou tvárou markizáckeho projektu Svadba na prvý pohľad rozhodne je barbier Adam z Trnavy, ktorého odborníci dali dokopy s potetovanou fitnesstrénerkou Veronikou od Trenčína. "Manželia" prišli o sociálnom experimente porozprávať do štvrtkového Telerána. Outfit, v ktorom sa sympatický mladík predviedol, vyvolal hotové šialenstvo.

Už od chvíle, ako sa Veronika a Adam objavili na obrazovkách Markízy v relácii Svadba na prvý pohľad, získali si množstvo priaznivcov. Tí sa zhodovali v tom, že dvojica sa k sebe ozaj hodí a pôsobia veľmi sympaticky.

Adam a Veronika si získali sympatie mnohých televíznych divákov.
Zobraziť galériu (8)
Adam a Veronika si získali sympatie mnohých televíznych divákov.  (Zdroj: TV Markíza)

Ruka v ruke zavítali aj do štvrtkového Telerána, kde si spoločne zapózovali. Fotky boli zverejnené na markizáckych profiloch na sociálnych sieťach. Tam sa spustila búrlivá diskusia, ktorej témou bol ženíchov outfit. 

Adam totiž prišiel do Markízy nahodený v bielom roláku, roztrhaných džínsoch rovnakej farby, ružovej rifľovej bunde a teniskách na platforme. „Preboha! Vyzerá ako punčový rez,” znie jedna z mnohých negatívnych reakcií. „Sú zlatí. Ale vysvetlí mi niekto, prečo sa on oblieka ako nejaká deviatačka na základnej škole? Ja som mala taký štýl, keď som mala 15 rokov,” pridala sa ďalšia z kritikov. „Pomóc! Prečo Adam kradne svojej žene oblečenie?” pýtal sa istý divák.   

Značná skupina divákov sa však postavila na Adamovu obranu. „To je také stupídne súdiť človeka podľa oblečenia. Ten chalan má brutálnu charizmu a je úplne jedno, čo si oblečie,” znie jedna z obranných reakcií. „Mne sa páči jeho štýl. A je to veľký fešák. Nech si oblieka každý, čo chce a v čom sa cíti dobre,” zhrnula istá fanúšička. Vy máte aký názor? 

Ženích Adam schytal za svoj outfit poriadnu kritiku. Niektorým dokonca pripomína punčový rez.
Zobraziť galériu (8)
Ženích Adam schytal za svoj outfit poriadnu kritiku. Niektorým dokonca pripomína punčový rez.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TeleránoSvadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu