Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Marianna Ďurianová: Oslava narodenín doma, s kolegami a bez Honzíka!

Marianna oslavovala narodeniny. Zobraziť galériu (4)
Marianna oslavovala narodeniny. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Veľa šťastia, zdravia a lásky! Takýchto a podobných prianí si moderátorka Marianna Ďurianová (31) počas posledného víkendu vypočula či prečítala niekoľko desiatok. V nedeľu totiž mala 31. narodeniny, ktoré sa rozhodla osláviť vo svojom byte, kam jej podvečer prišlo zagratulovať niekoľko jej kamarátov. Bývalý priateľ Jan Novotný (30) medzi nimi chýbal.

Honzík neprišiel, ale prišiel aspoň Libor. Samozrejme, že nešlo o exmanžela Boučka (27), ale o jej najlepšieho priateľa Libora z Kremnice. Medzi pozvanými boli aj známe tváre z Markízy Rasťo Žitný, Pavel Bruchala či Oľga Dúbravská, ktorá na oslavu vzala manžela Doda i synčeka Samka. "Oslava v súkromí bytu je oveľa lepšia, pretože sa nemusíme strážiť, či nás niekto pozoruje, alebo fotografuje," vyjadril svoj názor jeden z hostí a príjemnú domácku atmosféru si pochvaľovala aj Marianna, ktorá sa postarala o občerstvenie.

Z diviny, ktorú jej darovali Patrik Švajda a Zlatica Puškárová, si dala uvariť guláš, zohnala kvalitné víno a rodinní príslušníci napiekli koláče. Oslávenkyni nezabudli telefonicky zagratulovať ani jej bývalí partneri - Jan Novotný a Libor Bouček. A ako sa Marianne Ďurianovej po tridsiatke zmenil pohľad na život? "Kým predtým som sa občas takpovediac bezhlavo do niečoho vrhla, teraz už viac premýšľam a nechcem zbytočne riskovať. Zároveň však nič zo svojej minulosti neľutujem a veľmi sa teším na nové desaťročie," uzavrela oslávenkyňa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu