Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďurianová kapitulovala: Kašlem na muzikál

Marianna sa rozhodla pre teplú moderátorskú stoličku. Zobraziť galériu (9)
Marianna sa rozhodla pre teplú moderátorskú stoličku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ultimátum od Markízy zabralo! Moderátorka hlavného spravodajstva Marianna Ďurianová (30) dostala v stredu v Záhorskej Bystrici jasnú otázku. Muzikál alebo správy? Netrvalo ani deň a Ďurianová pozná jasnú odpoveď! Plavovlasá moderátorka si bez váhania vybrala zabehané teplé miestečko v Markíze.

Správy či muzikál! Dilema, pred ktorú v stredu postavil najznámejšiu markizácku moderátorku Mariannu Ďurianovú samotný generálny riaditeľ Markízy Václav Mika. Zároveň nekompromisným rozhodnutím dal plavovláske jasne najavo, že v televízii si nebude robiť, čo chce.

A Marianna už odvčera pozná odpoveď. „Je mi to ľúto. Ale v prvom rade je pre mňa, samozrejme, najdôležitejšia práca v Televíznych novinách v Markíze, teda spravodajstvo. Pochopiteľne, že som akceptovala rozhodnutie televízie, a tak som sa rozhodla pre moju doterajšiu prácu, teda prácu v Televíznych novinách,“ povedala Ďurianová.

K tomu, či napriek rozhodnutiu Markízy bude chodiť na spevácke hodiny, sa však vyjadriť odmietla. „Toto je všetko, čo som k tomu chcela povedať,“ dodala. Rázne ultimátum z Markízy dostala Marianna po tom, ako Nový Čas na svojej internetovej stránke bleskovky.sk zverejnil video, na ktorom plavovláska na konkurze do muzikálu Producenti predvádza svoje bizarné spevácke číslo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu