Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matthew McConaughey priznal: Smrdím potom!

Na Matthewa je lepšie sa pozerať zdiaľky. Zobraziť galériu (10)
Na Matthewa je lepšie sa pozerať zdiaľky.

LOS ANGELES – Matthew McConaughey určite patrí medzi tých najkrajších hollywoodskych hercov.

Nad obrázkami jeho vypracovanej postavy v morských vlnách pri surfovaní vzdychne nejedna žena a hociktorý muž. Napriek tomu je lepšie sledovať jeho vnady zdiaľky či najlepšie práve z časopisov. Hviezda filmu Sahara totiž priznáva, že nepríjemne smrdí potom.

Vyčítala mu to denne takisto jeho kolegyňa Kate Hudson, s ktorou nakrúcal nový fiml Fool´s Gold v Austrálii a na Bahamách. Obe destinácie však boli značne horúce, takže sa potil každý. Lenže Matthew na rozdiel od celého štábu nie je dobrým kamarátom s deodorantom.

„Kate mi vždy kúpila kamennú soľ, čo je prírodný deodorant a povedala: 'Dal by si si láskavo na sebe toto?'" hovorí McConaughey. Darček svojej kolegyne odmietol a oznámil jej, že bol vychovaný ako "správny" chlap, ktorý má rád prirodzené telesné pachy.

„Vyrástol som na dedine a nenosil som nikdy trička alebo topánky. Moja matka nám dokonca neobliekala ani plavy, až kým sme nemali deväť rokov," vysvetľoval Matthew, ktorý sa o malú chvíľu stane otcom. Tehotenstvo Camily Alves oznámil len minulý týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu