Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zuzana Hajdu: Predáva sa za 60-tisíc!

Zo Zuzany Hajdu sa vykľulo podnikavé dievča Zobraziť galériu (5)
Zo Zuzany Hajdu sa vykľulo podnikavé dievča

EGYPT/BRATISLAVA - Tá sa teda predviedla! Exmoderátorka Zuzana Hajdu (34), ktorá nedávno doslova utiekla do Egypta za novým životom, sa do slovenského šoubiznisu snaží vrátiť vskutku podivným spôsobom. Blondínka sa totiž rozhodla speňažiť svoj životný príbeh.

Novému Času sa ponúkla za rovných 60-tisíc korún. "Mám 3 novinky v mojom živote. Ak ich chcete všetky naraz, môžete ich mať exkluzívne len Vy, ale nie zadarmo," začala zostra.

Zdá sa, že bývalá moderátorka Jojky Zuzana Hajdu je na mizine a peniaze sa snaží zarobiť zvláštnym spôsobom. Do redakcie Nového Času včera úplne nečakane poslala zo svojho egyptského telefónneho čísla poriadne odvážnu esemesku. "Mám 3 novinky v mojom živote. Ak ich chcete všetky naraz, môžete ich mať exkluzívne len Vy, ale nie zadarmo. Zatiaľ som dostala od jedného týždenníka ponuku 60-tisíc korún. Kto mi ponúkne najviac, tomu ich dám. Zaručujem, že tieto správy predajú vaše noviny veľmi dobre. Zuzana Hajdu."

Nový Čas však evidentne nebol jedinou redakciou, s ktorou sa exmoderátorka včera popoludní pokúšala obchodovať. Ako v ďalších esemeskách sama priznala, oslovila všetkých, a kto dá najviac, tomu poskytne informácie. Zdá sa, že Hajdu skúšala šťastie na mnohých miestach a zo svojej požiadavky nie je ochotná zľaviť ani o korunu. Zo svojho životného príbehu (34-ročného) chce zrejme vyryžovať čo najviac. Je však otázne, aké tri príbehy sa vlastne plavovláska chystá predať. Už dlhšie sa totiž šepká o jej chystanej svadbe s egyptským priateľom Moustym, o plánovanom tehotenstve či návrate na obrazovku.

Ešte vlani na jar sa Hajdu peniaze pokúšala zarobiť účasťou v jojkárskom Celebrity Campe na Filipínach, kde však kvôli zraneniu kolena zlyhala. Jojka jej vzápätí ponúkla prácu v televízii, nie však na obrazovke, tú však Hajdu odmietla a radšej odletela späť do Egypta. A odtiaľ teraz "obchoduje"...

Či sa bývalej jojkárskej hviezde nakoniec podarí svoj životný príbeh vykšeftovať, alebo si s priateľom Moustym bude musieť nájsť inú prácu, je zatiaľ otázne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu