Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Eddie Murphy sa odmieta starať o vlastnú dcéru

Eddie Murphy sa zachoval ako sebec. Zobraziť galériu (9)
Eddie Murphy sa zachoval ako sebec.

LOS ANGELES – Speváčka Mel B je s nervami na konci. Komik Eddie Murphy jej totiž oznámil, že ich spoločnú dcéru Angel Iris mieni úplne ignorovať. Eddie sa snažil dokázať, že dievčatko nie je jeho, testy DNA jeho tvrdenie popreli. Aj napriek tomu sa s dcérou nehodlá stretávať ani sa akýmkoľvek spôsobom podieľať na jej výchove.

Keď sa právnici oboch rodičov minulý týždeň zišli, nestačila sa Mel B nad výsledkom rokovania čudovať. Zástupcovia oboch strán mali dohodnúť spôsob starostlivosti o Angel Iris a systém vzájomných návštev. Herec ale prostredníctvom svojho právnika odkázal, že dcéru vychovávať nemieni a nemá záujem sa s ňou ani len stretávať.

„Mel zúrila. Plánovala, že vezme Angel na súd, aby ju jej otec prvýkrát uvidel. Ale keď sa dozvedela, že Eddie tam pošle iba svojich právníkov, rozhodla sa urobiť to isté. Očakávala aspoň nejakú ponuku. Čakala, že Eddie buď sám navrhne výživné pre Angel, alebo aspoň bude žiadať jej návštevy. Ale Eddie sa správa absolútne sebecky. Pre neho je Angel asi len prekážka. Je to k tomu malému dievčatku nefér. Ak nebol pripravený prijať dôsledky svojho konania, mal si nechať zips zapnutý,“ hnevala sa kamarátka Mel B pred novinármi z britského dennika The Sun.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu