Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slovenské celebrity: Čo všetko si dali vylepšiť?

Silvia Horváthová sa za svoje prerobené telo vôbec nehanbí. Zobraziť galériu (5)
Silvia Horváthová sa za svoje prerobené telo vôbec nehanbí.

BRATISLAVA - Medzi celebritami sú plastické operácie už celkom bežné. Nečudo, veď známe tváre sú neustále na očiach a chcú sa páčiť. V médiách sa veľmi často rozoberá, kto podstúpil aký zákrok, kto záhadne omladol či opeknel.

Nový Čas vám prináša prehľad o tom, ktorá známa osobnosť sa zverila do šikovných rúk chirurga a čo všetko si dala vylepšiť.

 
Slovenské celebrity: Čo všetko
Zobraziť galériu (5)

PRSIA

- Zväčšovanie poprsia je jednou z najčastejších plastických operácií a podstúpilo ju skutočne veľa známych žien. Ako prvá tento boom odštartovala rozhlasová moderátorka Jana Škreková (35). O implantátoch v hrudníku sa hovorí tiež v spojitosti s moderátorkami Erikou Barkolovou (30), Andy Timkovou (45), Kvetou Horváthovou (31) či fitneskou Timeou Majorovou (33). Umelým hrudníkom sa pýši aj zhasnutá hviezdička zo šou Big Brother Denisa Mečiarová (23) a playmate Eva Cifrová (26).
Slovenské celebrity: Čo všetko
Zobraziť galériu (5)

PERY + NOS + PRSIA

- Až tri zákroky údajne podstúpili Sisa Sklovska (42), Silvia Horváthová (25), Zora Czoborová (40) či Dara Rolins (34). O poslednej zo spomínaných dám sa špekuluje o tom, že si opäť dala prerobiť už prerobený nos. Dúfajme, že nedopadne ako Michael Jackson.
Slovenské celebrity: Čo všetko
Zobraziť galériu (5)

PERY

- Vypĺňanie pier kolagénom je momentálne veľmi moderné. Svojim perám takto pomohla Zuzana Belohorcová (31) či kaderník Paviel Rochnyak (23). Môže sa však stať, že sa to s kolagénom preženie a dotyčná potom vyzerá niekoľko týždňov ako káčer Donald. Takto svoj výzor na čas pokašľala moderátorka Zuzana Hajdu (32). Extrémne veľké pery „nosí“ už spomínaná Silvia Horváthová.
Slovenské celebrity: Čo všetko
Zobraziť galériu (5)

FACELIFTING + OČNÝ LIFTING

- Tento zákrok si dávajú robiť ženy, na tvárach ktorých už začína byť vidieť vek a väčšinou im to veľmi pomôže. Pred zubom času sa snaží utiecť herečka Zdena Studenková (53), moderátorka Alena Heribanová (52) či spisovateľka Emma Tekelyová (52), ktorej noštek navyše záhadne zmenil tvar. Podozrivé omladnutie je vidieť aj na tvárach spevákov Paľa Haberu (45) a Petra Nagya (48), ktorí však vytrvalo popierajú, že by absolvovali akýkoľvek chirurgický zásah.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu