Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Benicia del Tora si mýlia s teroristom

Herec Benicio del Toro s imidžom Che Guevaru pôsobí na mužov zákona viac ako podozrivo. Zobraziť galériu (2)
Herec Benicio del Toro s imidžom Che Guevaru pôsobí na mužov zákona viac ako podozrivo.

LOS ANGELES - Úloha revolucionára Che Guevaru mu komplikuje život. Oscarový herec Benicio del Toro (40) si totiž kvôli filmu Argentína nechal narásť bradu a jeho vzhľad teraz priťahuje pozornosť bezpečnostných pracovníkov na letisku.

Rodeného Mexičana totiž považujú za teroristu a zastavujú ho, aby ho prehliadli.

Benicio nakrúti film Argentína pri príležitosti 40. výročia smrti Guevaru v bolívijských horách. Keďže latinskoamerický ľavičiar nosil bradu, musel si ju nechať narásť aj Benicio - a dostavili sa problémy. „Na letisku je to ťažké. Existuje tam rozdielna deliaca čiara pre nebezpečne vyzerajúcich ľudí,“ posťažoval sa herec.

Brada mu robí ťažkosti aj u opačného pohlavia. Príťažlivého herca si teraz totiž nevšíma toľko dám ako predtým. „Dievčatá si ma nepremeriavajú a chlapi pozerajú do zeme,“ povedal Benicio. Vo svojej novej podobe však našiel aj istú útechu: „Zaujímavé sú pohľady, ktoré dostávam od ľudí z ulice. Zrazu som ich bratom.“

Film Argentína, ktorý sa mal pôvodne volať Guerilla, sa bude deväť týždňov nakrúcať v Španielsku. Aby vyznel čo najautentickejšie, bude v španielčine. Režíruje ho Steve Soderbergh, s ktorým Benicio nakrútil film Traffic (2001). Za najlepšiu vedľajšiu úlohu, rolu mexického policajta, získal Oscara.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu